17 martie 2011

CUPA 8 MARTIE LA FOTBAL FEMININ


Primul meci oficial al echipei de fotbal feminin a Gr Sc Matei Basarab. Meciul a avut loc la Gr Sc "George Bibescu" din Craiova si a avut un numar de 4 echipe participante. Locul I fiind ocupat de gazde, locul II Gr Sc Energetic, iar locul III Gr Sc "Matei Basarab". Participantii au fost
Gr Sc "George Bibescu", Gr Sc Energetic, Gr Sc "Matei Basarab" si Sc Generala nr 32. Se poate spune ca a fost un adevarat spectacol pentru toti cei prezenti si nu in ultimul rand fetele au marturisit ca s-au distrat pe teren ceea ce arata ca fotbalul feminin atrage din ce in ce mai multe domnisoare care vor sa practice acest sport.
Nu putem decat sa le uram mult succes pe mai departe fetelor de la Gr Sc "Matei Basarab" si sa speram la cat mai multe victorii.

3 comentarii:

  1. foarte tare! cand mai sunt meciuri? :*

    RăspundețiȘtergere
  2. merci pt comm si legat de meciuri se zvonea ca vor avea loc prin luna aprilie dar nu stiu sa iti spun o data exacta. Mai intra ca sigur o sa postez eu despre meciuri cand voi sti cu siguranta unde si cand se desfasoara.

    RăspundețiȘtergere
  3. bine ca a luat cineva initiativa si a inceput sa promoveze acest sport care dupa parerea mea este un sport frumos :*:* felicitari!

    RăspundețiȘtergere